27 Mart-5 Mayıs Kariyer Günleri

Üniversitemizde 27 Mart – 05 Mayıs 2023 tarihleri arasında “Kariyer Günleri”düzenlenecektir. Kariyer Günleri kapsamında yüz yüze / çevrim içi olarak firmalar tarafından 03 Nisan – 05 Mayıs 2023 tarihleri arasında “Staj ve İşe Alım Mülakatları” yapılacaktır. Kariyer Günleri’23 kapsamında gelen 23 ilan Kariyer ve Mezunlar Merkezi web adresinde https://kariyermerkezi.yasar.edu.tr/kariyer-gunleri-2023/ ve firmaların listesi ise aşağıda yer almaktadır. İlanlar geldikçe paylaşılmaya devam edecektir.  Staj ve İşe Alım ilanları sadece Yaşar Üniversitesi Öğrencilerine ve Mezunlarına yöneliktir.

Özgeçmiş gönderecek öğrencilerin ve mezunların aşağıdaki konulara dikkat etmesi, sürecin etkin ve etkili şekilde yönetilebilmesi için önem taşımaktadır.

• Adaylar, özgeçmişlerini PDF dosyası olarak göndermelidir.
  • Özgeçmiş dosyasının adı, adayın adı ve soyadından oluşmalıdır.
  • Adaylar başvuru yaparken, Kariyer ve Mezunlar Merkezi web adresinde yer alan “Özgeçmiş Gönderim KVKK Onam Formu 2023” adlı dosyayı doldurup göndermelidir.
  • Birden fazla firmaya başvuru yapılacaksa hepsi tek bir e-postada gönderilmelidir.
  • Adaylar, e-postanın konu bölümünde başvurdukları firmanın referans numarasını belirtmelidir.
  • E-posta içeriğinde; başvuracağınız “firmaların Referans Numaraları (KMM ile başlayan numaralar)”, “pdf formatında özgeçmiş” ve “Özgeçmiş Gönderim KVKK Onam Formu 2023” yer almalıdır.
  • “Özgeçmiş Gönderim KVKK Onam Formu 2023” ü göndermeyen adayların başvuruları firmalara iletilemeyecektir.
  • Adaylar, son başvuru tarihini geçirmemelidir.

FİRMALAR

• KMM01 BORGWARNER